Vogelaar Hoveniers: vakmanschap & creativiteit

Vogelaar Hoveniers is in 2008 opgericht door de eigenaar Aarnoud Vogelaar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een flink team hardwerkende en zeer gemotiveerde werknemers, die samen de mooiste tuinen en andere buitenruimtes voor u willen creëren. Een grote kring van opdrachtgevers laat de aanleg en het onderhoud van hun tuin/buitenruimte aan ons over, omdat zij onze werkwijze & creativiteit en ons perfectionisme & vakmanschap zeer waarderen. Want áls we bijvoorbeeld een haag snoeien, doen we dat opvallend strak.

Materieel, kennis en ervaring

Wij staan in elk seizoen voor u klaar en beschikken over eigen tuin- en parkmachines, inclusief groter materieel zoals een shovel en graafmachines. We willen alles onder handbereik hebben wat nodig is voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en buitenruimtes. Misschien wel het belangrijkste waarover we beschikken, is onze kennis en ervaring. We hebben onder andere diepgaande kennis van beplantingen en die kennis is nodig voor vakkundig onderhoud en optimale verzorging.

Enorme ontwikkeling, tevreden klanten

Dankzij een duidelijke visie, gedreven bedrijfsvoering en uitzonderlijke betrokkenheid, hebben wij in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Onze opdrachtgevers merken onze gedrevenheid, het meedenken, de flexibele inzet en het perfectionisme waarmee de opdrachten worden afgerond op en schakelen ons daardoor graag weer in voor een volgende klus. Onze tevreden klanten stimuleren ons enorm en zijn ons beste reclamemiddel. Met dank aan hen maakten wij vele tuinen bij kennissen, buren, familieleden, collega's, etc.

Heeft u een tuin of andere buitenruimte waar wat aan gedaan moet worden en zoekt u een bedrijf wat op dat gebied uitstekende kwaliteit en inzet levert ... neem vooral contact met ons op!

Vogelaar Hoveniers is VCA 2008/5.1 en ISO 9001 gecertificeerd.