Tuinontwerp van wens naar plan & visualisatie

U heeft al een idee of u weet maar niet wat u wilt. Of u weet wel wat u wilt maar u weet niet hoe dat in een ontwerp kan worden verwerkt. U hebt eigenlijk een architect nodig voor de buitenruimte. Iemand die een goed plan kan maken voor uw tuin. Omdat u bepaalde aspecten zoals 'privacy' of 'een groot terras' echt belangrijk vindt, maar ook begrijpt dat lijnen en vormen bepalend zijn voor de algehele indruk.

Intake gesprek

Als u ons inschakelt komen wij langs voor een intake gesprek. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en kijken wij in de tuin om een ruimtelijke analyse te maken. We nemen alle omgevingsfactoren mee in onze aanbeveling voor uw tuin of buitenruimte. Eigenlijk denkt u na over de functies die u minimaal wilt hebben om van te genieten in uw tuin en wij kijken breder, bijvoorbeeld naar ligging en omgeving.

Aan de slag!

Wij gaan aan de slag met uw wensen en onze ideeën. Wij gaan schetsen, tekenen, een definitief plan uitwerken en het ontwerp digitaliseren. Op scherm hebben we nu een ontwerp in kleur waarin tuinmaterialen zijn verwerkt die wij (meestal in overleg met u) hebben uitgekozen voor uw tuin. Alle maten staan erbij. U kunt zo al aardig inschatten hoe mooi dat kan zijn in uw tuin.

Graag wat meer visualiseren?

Als u het wenst leveren wij een driedimensionaal (3D) ontwerp aan. Een levensecht plaatje van een tuin die nog niet bestaat, maar wel gemaakt kan worden. Het genieten kan al beginnen. U wilt een tuin die mooi is, niet alleen overdag of alleen in het voorjaar, maar op elk moment. Daarom wilt u misschien wel verlichting in uw tuin en het hele jaar uw tuin groen en in bloei. Daar kunnen wij voor zorgen!

Naast een ontwerp kunnen wij ook één van de volgende plannen maken: